De veilige winterslaap bij MVM

Niet iedereen heeft de beschikking over een geschikte stallingsruimte waarin de motor kan overwinteren. MVM Motoren biedt u de gelegenheid om uw motor al vanaf € 10,- per week veilig en droog weg te zetten onder het genot van de druppellader. Wanneer u in de periode van 1 oktober tot en met 15 februari de stalling combineert met een kleine of grote onderhoudsbeurt dan komen wij uw motor zelfs gratis* halen en brengen! *Vraag naar de voorwaarden. Max. 50 km afstand.


Halen en terugbrengen.

Bent u niet in de gelegenheid uw motor te brengen of weer op te halen in verband met het winterse weer? Of doet uw motor het niet meer, en weet u niet waarom? Dan is dat geen probleem, wij kunnen uw motor altijd voor u ophalen en wegbrengen. Of het nu om een servicebeurt of stalling gaat. De ervaren Chauffeurs van MVM komen de motor gewoon door de winterse omstandigheden bij u thuis of op uw werk ophalen of terug brengen. Wij hebben het juiste materiaal om uw motor zo goed en veilig mogelijk te vervoeren. In veel gevallen is het hallen en brengen in combinatie met stalling en onderhoud zelfs gratis! Winterbeurt 

Geen motor is het zelfde, dus het onderhoud ook niet. Tijdens de winterbeurt doen onze monteurs eerst een uitvoerige check van de motor waarna wij met een passend advies komen wat er aan de motor gedaan zou kunnen worden. Een onderhoud beurt in de winter bij ons laten uit voeren is extra aantrekkelijk met dank aan onze Winter monteur tarief van slechts € 57.50. En het in de meeste gevallen gratis haal en breng service van uw motor.


Schoon de winter in

Na een goed motor seizoen met veel kilometers zit de motor ook vol met allemaal vliegen, zand en vettigheden. Dan word het toch ook weer eens tijd om de motor te wassen! Zelf niet zo'n poetser? Dan doen wij het graag voor u. Wij zullen er voor zorgen dat het net lijk of u de motor nieuw uit de showroom heeft opgehaald naast het wassen en poesten word de ketting ook gelijk grondig gereinigd en opnieuw goed in het vet gezet, roest plekken worden hard aan gepakt en als we dan toch bezig zijn worden de banden gelijk opspanning gezet! Dit al vanaf € 79,-


TIPS VOOR DE WINTERSTALLING

Poets je motor zorgvuldig zodat hij schoon wordt weggezet. Vergeet de ketting niet en spuit hem in met kettingvet, dat voorkomt roestvorming. Pomp de banden extra hard op, dat voorkomt platte stukken door te lang stil staan. Laat voor je de motor stalt olie en oliefilter vervangen. Daarmee voorkom je dat de olie verouderd en zich met vocht gaat mengen. Zorg voor een volle benzinetank, dat voorkomt condensvorming (roest!). Om de kwaliteit van je benzine goed te houden is het verstandig om er een flacon brandstofstabilisator bij te mengen. MVM adviseert Putoline. Zorg voor een volle accu en houdt hem op peil met een druppellader. Wanneer de motor noodgedwongen buiten moet blijven staan, dek hem dan af met een waterdichte motorhoes voorzien van ventilatie.  


Het winterpakket

Bestaande uit Kettingreiniger om de alle oude vet met zand, pekel en meer rotzooi uit en van de ketting te krijgen. Waarna met de kettingspre de ketting en de tandwielen weer in een vers en schoon olie laagje gezet kunnen worden om goed en roest vrij de winter door te komen. Om de rest van de motor goed te kunnen reinigen zit er de Putoline shampo bij om de motor weer eens goed in een shopje te kunnen zetten. En om niet te vergeten de brandstof stabiliseer van Putoline om de brandstof in de tank, leidingen en de carburateur / injectie systeem schoon te houden. daar mee voor kom je dat de motor niet meer start in de lente! Dit pakket kost normaal €42.50 en nu voor maar € 35,-!