Suzuki modellen nieuw

GSX-R 125 Abs

€ N/A,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

GSX-R 125 Abs

Lichte Supersport wapen

De GSX-R125A is Suzuki's wapen in de lichte Supersportklasse. Deze rasechte straatracer biedt houders van het A1-rijbewijs de beleving en de sensatie van een echte supersportmachine dankzij een enorm gunstige vermogen-gewichtverhouding, die hem tot de snelste en wendbaarste supersport in de lichte rijbewijsklasse maakt.

 

De GSX-R125A biedt bovendien een zeer laag brandstofverbruik dankzij een zeer aerodynamisch vormgegeven stroomlijn, die is voorzien van boven elkaar geplaatste LED-lampen en karakteristieke LED-positielichten.
Dat maakt een echte eyecatcher van deze supersport, die door zijn bescheiden zitpositie voor iedereen toegankelijk is. Verder beschikt deze supersport over een hoogwaardige uitrusting, met onder meer een multifunctioneel LCD-display, een keyless contactsysteem en het Suzuki Easy Start-systeem.

 

GSX-R 125 Abs nu bij de Suzuki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit11 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)1.975 x 670 x 1.070 mm
zithoogte785 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht134 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogenN/A
maximaal koppelN/A
rijbewijs categorie
  • A1
Prijs€ 0,00
KleurenBlauw, Zwart, Wit

Gallery

Print
Categorieën: Suzuki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!