Suzuki modellen nieuw

GSX-S 750 Abs

€ 9.099,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

GSX-S 750 Abs
  De nieuwe Suzuki GSX-S750A is leverbaar vanaf januari 2017, ruim op tijd voor het nieuwe motorseizoen.

Op het gebied van veiligheid is de Suzuki GSX-S750A voorzien van Traction Control met drie standen, radiale remklauwen vóór met vier zuigers, “wave”-remschijven en ABS. Ook de door Suzuki ontwikkelde “Easy Start”- en “Low RPM Assist”-systemen zijn standaard.

Het nieuwe, scherp gelijnde design is gebaseerd op dat van de GSX-S1000A. De GSX-S750A is uitgerust met onder meer aluminium tienspaakswielen, een fraaie achterbrug, een standaard onderkuip, zijpanelen en zwarte pedalen en hendels. Boven de nieuwe sportieve koplamp zit een volledig lcd-instrumentenpaneel, daarnaast is het achterlicht voorzien van leds.

GSX-S 750 Abs nu bij de Suzuki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit16 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.125 x 785 x 1.055 mm
zithoogte820 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht215 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogenN/A
maximaal koppelN/A
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 9.099,00
KleurenBlauw/Zwart, Rood

More links

Gallery

Print
Categorieën: Suzuki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!