Suzuki modellen nieuw

V-Strom 1000 Abs

€ 13.699,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

V-Strom 1000 Abs
met veel avontuurlijke details en praktische eigenschappen. De V-Strom 1000(XT)A is bijvoorbeeld voorzien van standaard onderkuip en handkappen.

De krachtige 1.037 cc V-Twin-krachtbron is aangepast aan de eisen van de Euro 4-emissienorm en levert onverminderd veel vermogen. Voor 2017 is het innovatieve “Motion Track Brake System” toegepast, dat op vijf assen alle bewegingen van de V-Strom 1000A controleert en waar nodig corrigeert via het ABS-systeem. Ook de nieuwe “Combined Brake”-remkrachtverdeling zorgt voor maximale veiligheid onder alle omstandigheden. Ook past Suzuki het unieke “Easy Start” en “Low RPM Assist” toe.

De XT-uitvoering van de Suzuki V-Strom 1000A is voorzien van spaakwielen en een “tapered” stuur. De nieuwe graphics benadrukken nog eens het off-roadkarakter van de V-Strom 1000XTA en de “Champion Yellow”-uitvoering heeft bovendien

de Suzuki V-strom 1000 Abs begin 2017 bij het V-strom Center van Nederland, Uw Suzuki dealer voor de V-strom!!!

Details

brandstofcapaciteit20 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.285 x 865 x 1.410 mm
zithoogte850 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht238 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen74 Kw (101 Pk) / 8.000 tpm
maximaal koppel103 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 13.699,00
KleurenChampion Yellow, Glass Sparkle Black, Pearl Clacier White

Gallery

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!