Suzuki modellen nieuw

V-Strom 650 Abs XT

€ 9.899,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

V-Strom 650 Abs XT
Avontuurlijk Allroad
De op de DR-Z en DR-BIG geïnspireerde styling van de V-Strom 1000A is nu ook toegepast op de nieuwe V-Strom 650A, met de fameuze Suzuki “snavel”, de verticale koplamp, aluminium tienspaakswielen, een slanke uitlaat en tank, en een slank zadel.

Het unieke Suzuki V-Twin-motorblok is op zestig punten vernieuwd, waardoor vermogen en koppel verder zijn verhoogd. Dankzij het lagere gewicht en daarmee het toonaangevend lage brandstofverbruik voldoet de Suzuki V-Strom 650(XT)A aan de Euro 4-emissienorm en heeft de motorfiets een uitstekende actieradius.

Het geavanceerde Traction Control-systeem is uitgerust met vijf sensoren en zorgt voor optimale veiligheid in alle omstandigheden. Ook past Suzuki de unieke systemen “Easy Start” en “Low RPM Assist” toe. De nieuwe, uitgebreide display geeft alle informatie duidelijk en volledig weer en is standaard voorzien van een 12-voltaansluiting.

Voor de avontuurlijke rijder is er een brede lijn nieuwe accessoires beschikbaar, waaronder een geïntegreerde driedelige kofferset, een extra grote (55 liter) topkoffer én handvatverwarming. Dankzij de royale buddyseat en de grote bagagedrager kan ook een passagier volop genieten van het comfort van de V-Strom 650A.

De XT-uitvoering van de V-Strom 650A heeft een nog robuuster uiterlijk, met standaard onderkuip, handkappen en

V-strom 650 XT Abs begin 2017 bij het V-strom Center van Nederland, Uw Suzuki dealer voor de V-strom!!!

Details

brandstofcapaciteit20 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.275 x 835 x 1.405 mm
zithoogte830 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht216 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen50.5 Kw (71 Pk) / 8.800 tpm
maximaal koppel60 NM
rijbewijs categorie
  • A2
  • A
Prijs€ 9.899,00
KleurenChampion Yellow, Glass Sparkle Black, Pearl Clacier White

More links

Gallery

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!