Suzuki modellen nieuw

V-Strom 1000 Abs

€ 12.899,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

V-Strom 1000 Abs
De Sublieme Adventure Sport
De Suzuki V-Strom 1000 ABS; vaandeldrager in de populaire V-Strom reeks. Het bijzonder lage gewicht en de compacte afmetingen van deze 1.037 cc krachtige “Adventure Sport” zorgen voor superieure rijeigenschappen en maximaal comfort en veiligheid onder alle omstandigheden. Met slechts 228 kg is de Suzuki V-Strom 1000 ABS de lichtste motorfiets in z’n klasse en zet de traditie voort met een perfect balans tussen handeling, formaat en prestaties. Het resultaat is dan ook een enorm veelzijdige motorfiets die iedere motorrijder zal overtuigen!

V-strom 1000 nu bij de Suzuki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit20 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.285 x 865 x 1.410 mm
zithoogte850 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht228 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen74 Kw (101 Pk) / 8.000 tpm
maximaal koppel103 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 12.899,00
KleurenRood, Zwart

Gallery

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!