Suzuki modellen nieuw

V-strom 650 Abs

€ 8.290,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

V-strom 650 Abs
Al Jaren de nummer 1!!!
Suzuki introduceerde in 2012 de nieuwe V-Strom 650 ABS. Het bewezen concept van de succesvolle en veelzijdige V-Strom 650A is nu verder geperfectioneerd. Met superieure stuureigenschappen, meer power, subliem comfort en een schitterend design is de nieuwste Suzuki klaar voor allround avontuur.

V-strom 650 nu bij het V-strom Center van Nederland, Uw Suzuki dealer voor de V-strom!!!

Details

brandstofcapaciteit20 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.290 x 835 x 1.405 mm
zithoogte835 mm
verlagen mogelijkJa
rijklaar gewicht214 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Ketting
maximaal vermogen50.5 Kw ( 69 Pk) / 8.800 tpm
maximaal koppel60 Nm
rijbewijs categorie
  • A2
  • A
Prijs€ 8.290,00
KleurenRood, Blauw, Zwart, Zilver

Gallery

Print

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!