Suzuki modellen nieuw

Intruder M 1800R BZ

€ 17.899,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Intruder M 1800R BZ
Nederlands Krachtigste Cruiser

De Intruder M1800R is in alle opzichten de overtreffende trap in prestaties en specificaties. Simpelweg: de Intruder M1800R is de krachtigste cruiser die Suzuki tot nog toe heeft geproduceerd en heeft een stijlvolle Mat grijs kleurstelling. De Intruder M1800RBZ is de vaandeldrager in Suzuki’s Intruder-range. Deze krachtige cruiser is uitgevoerd in een sportieve blauw-zwarte en matgrijze kleurstelling. Tevens is de BZ-uitvoering voorzien van stoere zwarte velgen, heldere richtingaanwijzerlenzen en een helder achterlichtglas. De motor wordt geleverd met passagierszadel én duoseat cover.


M1800BZ nu bij de Suzuki Dealer MVM Motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit19 L
ABSNee
afmetingen (lxbxh)2.480 x 875 x 1.185 mm
zithoogte705 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht347 Kg
versnellingen aantal6
eind aandrijving
  • Cardan
maximaal vermogen92 Kw ( 125 Pk) 6.200 tpm
maximaal koppel160 Nm
rijbewijs categorie
  • A
Prijs€ 17.899,00
KleurenMat grijs

Gallery

Print
Categorieën: Suzuki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!