Suzuki modellen nieuw

Burgman 400 Abs

€ 7.198,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Burgman 400 Abs

Volwassen motorscooter

De Burgman 400ABS is een volwassen motorscooter met naast een opmerkelijk snelle acceleratie en een indrukwekkende topsnelheid tevens maximale bescherming voor rijder en passagier tegen weer en wind. De royale bagageruimte onder het zadel maakt van de Burgman een uiterst praktisch vervoermiddel dat persoonlijke mobiliteit garandeert. Want zowel in het drukste stadsverkeer als op de snelweg voelt de Burgman 400ABS zich als een vis in het water. Dit model is geschikt voor het A2 rijbewijs.

 

Het instrumentenpaneel van de Burgman 400 ABS is duidelijk en makkelijk af te lezen. Naast een snelheidsmeter en een toerenteller beschikt het paneel over een kilometerteller, twee dagtellers, een klok en controlelampjes voor de buitentemperatuur, het gemiddelde brandstofverbruik, het brandstofniveau en de koelvloeistoftemperatuur. 

 

Het tweepersoonszadel met verschillende hoogtes en een bestuurdershoogte van 710 mm beschikt over een rugleuning voor de bestuurder. Je kan de rugleuning van de bestuurder met een hendel in vijf stappen van 10 mm verstellen. Bovendien zijn de treeplanken voorzien van uitsparingen zodat je bij het stilstaan je benen niet ongemakkelijk hoeft te strekken.


Bugrman 400 Abs nu bij de Suzuki Dealer MVM motoren Soesterberg.

Details

brandstofcapaciteit13.5 L
ABSJa
afmetingen (lxbxh)2.270 x 825 x 1.385 mm
zithoogte710 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht222 Kg
versnellingen aantalAutomaat
eind aandrijving
  • Riem
maximaal vermogen25 Kw (34 Pk) / 7.350 tpm
maximaal koppel36.3 Nm
rijbewijs categorie
  • A2
Prijs€ 7.699,00
KleurenMat zwart

More links

Gallery

Print
Categorieën: Suzuki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!