Suzuki modellen nieuw

Address 110

€ 2.099,- (inclusief € 399,- kosten voor rijklaar maken, leges en registratie)

Address 110
Onwaarschijnlijk zuinig!!!

De Address is het zuinigheidswonder binnen de Suzuki-scooterfamilie. Dankzij injectie en een slimme traploze automaat haalt deze compacte stadsscooter een gemiddeld verbruik van bijna 1 op 50! Combineer dit met een groot opbergvak onder de buddy en een handige parkeerrem en je hebt de ultieme stadsscooter. Bovendien weegt de Address slechts 97 kg.

Dit model is geschikt voor het A1 rijbewijs.

 

De fraai gevormde stroomlijn zorgen voor optimaal comfort tijdens het rijden. Slanke lijnen vormen de voorkant, beenschild en spatbord tot één geheel. Tijdens het design van deze motorscooter is veel aandacht besteed aan het zo comfortabel mogelijk rijden. Dit is terug te vinden in de ruime voetenplank, die dusdanig is ontworpen dat het voldoende ruimte heeft voor de voeten van de berijder. Het comfortabele zadel biedt genoeg ruimte en veiligheid voor de berijder en een passagier. De duo passagier kan uiterst ontspannen meegenieten van de rit.

Address 110 nu bij de Suzuki dealer MVM motoren Soesterberg.

 

Details

brandstofcapaciteit5.2 L
ABSNee
afmetingen (lxbxh)1.845 x 665 x 1.095 mm
zithoogte755 mm
verlagen mogelijkNee
rijklaar gewicht95 Kg
versnellingen aantalAutomaat
eind aandrijving
  • Riem
maximaal vermogen6.7 Kw (9.1 Pk) / 8.000 tpm
maximaal koppel8.6 Nm
rijbewijs categorie
  • A1
Prijs€ 2.099,00
KleurenWit, Zwart

More links

Gallery

Print
Categorieën: Suzuki modellen
Tags:

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Voer uw bericht...
x

Nieuw modellen

MVM Motoren is voor U, DE Suzuki dealer van midden Nederland, wij hebben vrijwel alle Suzuki modellen in de showroom staan en beschikken over wel 15 verschillende demo modellen voor een indrukwekkende testrit.
Naast de uitgebreide collectie nieuwe motoren, zijn wij ook de dealer voor U Suzuki occasion, met een keuze van gemiddeld 150 motoren op voorraad, die wij leveren met 6 tot 24 maanden Bovag garantie.
Tevens kunnen we de motoren ook op maat maken en upgraden met diverse accessoires van diverse merken. Voor onderhoud en reparaties verdient U Suzuki het beste, daar staan wij voor klaar! Onze monteurs hebben ruime ervaring en worden regelmatig opgeleid/bijgeschoold door Suzuki Nederland. Naast motoren en accessoires hebben wij een ruim assortiment aan kleding. Ook zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland.

Kom langs en overtuig Uzelf, de koffie staat klaar!!