MVM Finance

MVM Finance biedt u verschillende financieringsvormen, om elke motorliefhebber een advies op maat te kunnen verstrekken. Dat maakt de aanschaf van een MVM occasion voor u nóg aantrekkelijker. 

Weten wat uw mogelijkheden zijn? Vul dan het aanvraagformulier in dan wordt uw aanvraag vrijblijvend en verouwelijk in behandeling genomen, waarna we telefonisch contact met u opnemen. Uiteraard mag u ook naar ons bedrijf komen voor meer informatie of een toelichting.
MVM Finance bied u de volgende 3 financieringsmogelijkheden:

MVM Comfort Betaalgemak

U bent direct volwaardig eigenaar van de motor.  U weet precies van te voren waar u aan toe bent, met een vast laag maandbedrag, vaste rente én u krijgt de vrijheid om de financiering boetevrij vervroegd in te lossen. Waarmee u zelf uw looptijd bepaalt en dus de kosten die gepaard gaan met de financiering.

U betaalt geen afsluit- of administratiekosten en ook zelfstandig ondernemers komen voor het MVM Comfort Betaalgemak in aanmerking tot maximaal € 5000,-

MVM Flex Betaalgemak

U bepaalt middels deze flexibele financieringsvorm zelf de gewenste looptijd. Een eventuele aanbetaling en slottermijn waarmee u zelf uw vaste maandbedrag kunt bepalen.

De motor fungeert als onderpand bij deze financieringsvorm, waardoor u geniet van een vast laag rente percentage en middels het gebruik van een slottermijn hoeft u enkel de afschrijving van de motor financieren, waardoor u geniet van een vast laag maandbedrag.

- Voor aankopen vanaf € 5000,- euro.
- Geen afsluit- of administratiekosten.
- Relatief lage rente.

MVM Financial Lease

Bent u zelfstandig ondernemer? Koop dan uw motorfiets op naam van uw bedrijf!

Deze financieringsvorm lijkt erg veel op het MVM Flex betaalgemak, maar geeft u als zelfstandig ondernemer een aantal extra voordelen. Zoals bijvoorbeeld: geen beslag op uw liquiditeit, geen bijtelling op privé kilometers en u kunt de btw over de aanschafwaarde, onderhoud- en afschrijvingskosten terugvorderen.

- Voor aankopen vanaf € 2500,- euro.
- Geen afsluit- of administratiekosten.
- Relatief lage rente.

FINANCIERING